AIW
Arctic Innovation Week samordness av
Innovasjon Norge

Følg oss

Samisk
Engelsk

oktober 2021

tors21okt12:0015:30Workshop | Sirkulærøkonomi – fra prat til praksis! | MosjøenHvordan er din bedrift rigget for den sirkulære omstillingen? Hvor starter du - og hvordan skaper du god butikk?12:00 - 15:30 Væxt, C. M. Havigs gate 21, 8656 Mosjøen Arrangør: Innovasjon Norge Arktis, Innovasjon Norge Nordland, Kunnskapsparken Helgeland, Mosjøen og omegn næringsselskap

Detaljer

Skal du i fremtiden kunne levere på prosjekter og tiltrekke deg nye kunder må du tilpasse deg nye forbruksvaner, forventning om mer gjenbruk, strengere miljøkrav og ny teknologi. Hvordan er din bedrift rigget for den sirkulære omstillingen? Hvor starter du – og hvordan skaper du god butikk?

Under Arctic Innovation Week 2021 arrangerer vi sammen med mange gode partnere en workshop som gir deg innsikt i verktøy som kan hjelpe deg i prosessen. Vi håper å kunne inspirere deg til å se mulighetene som ligger i de nye kravene og bidra til utvikling av flere bærekraftige løsninger. I workshopen jobber du med egen bedrift, og ved bruk av forskjellige verktøy vil du avdekke konkrete tiltak som kan gjøres.

Dette arrangementet passer for

Verktøyene vi tar i bruk er tilpasset produksjonsbedrifter, men er også relevant for alle som vil skape god butikk i den nye grønne hverdagen, eller som er opptatt av forretningsmulighetene som ligger i gjenbruk, ombruk og nye bærekraftige produkter. Dere må stille minimum 3 personer fra bedriften for å sikre god prosess og godt tilfang av løsninger.

Tidspunkt

(Torsdag) 12:00 - 15:30

Sted

Væxt

C. M. Havigs gate 21, 8656 Mosjøen

Til toppen
X
X
X
X