Mat&Prat på Kvitnes Gård

Kvitnes Gård og Egga Utvikling inviterer til en matnyttig fagdag om mat, drikke, gode opplevelser og med fokus på fremtidens matfat. Dette er en del av Arctic Innovation Week. Det kommer foredragsholdere fra både nord og sør, og det blir en fantastisk mulighet til å knytte nettverk innenfor restaurant-og matfag. Vi har gleden av å høre fra Mathias Steinbru, Villbrygg, Lofoten Seaweed Company, Maret Ravdna Buljo, Jimmy Øien og selvfølgelig Halvar Ellingsen og Cathrine Thoresen fra Kvitnes Gård selv . Bindende påmelding med frist 30.september: HER! Mulig å utvide opplevelsen med smaksmeny, overnatting og frokost - ta direkte kontakt med Kvitnes Gård.

18.10.2023

10:30 - 21:00

Kvitnes Gård, Møysalveien, Kvitnes, Norge

Fult program:

  • 10:30 Velkommen: Havregrøt og kaffe
  • 11:00 Kvitnes Gård: Omvisning og vår filosof
  • 12.00 Mathias Steinbru: Livet er måltider
  • 12:30 Villbrygg: Daglig leder Vanessa Krogh
  • 13:00 Kvitnes Gård: Urtemaserasjon
  • 13:30 Lunsj fra Kvitnes Gård m/ villbryggsmaking
  • 14.30 Jimmy Øien: Kjøkkensjef på Restaurant Rest
  • 15:00 Lofoten Seaweed: Gründere Angelita og Tamara
  • 15:30 Máret Rávdná Buljo: En reise gjennom tradisjonell samisk mat
  • 18.00 Uformell Middag: Grilling med buffet og nettverking
  • 21.00 Avslutning

    Målgruppe: For deg som jobber innenfor mat og restaurant-bransjen. Spørsmål? Ta kontakt med karoline@egga.no