Hvordan er reiselivet med på å bidra til større attraksjonskraft for Narvik?

Masterplan for Narvik som reisemål presenteres med tilhørende kommunikasjonsstrategi for Narvik kommune. Maks 60 plasser – førstemann til mølla – påmelding finner du her

17.10.2023

18:00 - 19:00

Kongensgate 49, Narvik, Norge

Det siste året har det vært jobbet intensivt med revidering av Masterplan for Narvik som reisemål. Alle bidrag på workshops og spørreundersøkelser har vært uvurderlig, og nå er vi stolte av å presentere resultatene! I tilknytning til dette har vi også jobbet med merkevaren for Narvik kommune. Bolyst, blilyst og reiselyst henger sammen, noe som Narviks merkevare også må ivareta.

Hva er vår ambisjon, våre premisser, mål, strategier, og hvordan skal vi ta en helhetlig tilnærming til utviklingen av Narvik og regionen som reisemål? Og ikke minst – hvordan skal vi kommunisere Narvik?

Vi inviterer deg til å delta på vårt informasjonsmøte den 17. oktober. Dette arrangementet vil gi deg innsikt i våre delmål, bærende produktkonsepter, hvordan vi skal kommunisere hva Narvik er, og hvilke spennende tiltak vi skal jobbe med for å kunne realisere våre mål for Narvik som reisemål.
Vi lover deg en inspirerende kveld fylt med fremtidige muligheter. Narvik har alltid vært helt rå, nå er vi klare til å ta det til nye høyder, og vi ønsker å ha deg med på laget!

Merk deg datoen: 17. oktober! Vi gleder oss til å se deg der!
Hilsen oss i Visit Narvik!

Link til facebook arrangement

Meld deg på her!