Bli synlig på SoMe + workshop

Er din bedrift klar for å skinne på sosiale medier? Vil du lære hvordan du kan øke synligheten din og nå ut til et bredere publikum? Da er dette arrangementet helt "kræm" for deg! Arrangementet finne sted i litteratursalen på Stormen bibliotek

19.10.2023

14:00 - 15:30

Stormen bibliotek, Storgata, Bodø, Norge

I løpet av dette engasjerende foredraget vil Victoria fra Kræm avdekke hemmelighetene bak vellykket SoMe-markedsføring og gi deg konkrete strategier for å bygge og styrke din online tilstedeværelse. Hun vil dele praktiske tips for å lage engasjerende innhold, utnytte de nyeste trendene, og hvordan bruke analysene for best mulig resultat.

Men vi stopper ikke der! Etter foredraget inviterer vi deg til å delta i vår workshop. Her vil du få sjansen til å bruke de nye innsiktene og metodene du har lært, med ekspertene fra Kræm ved din side. Dette er din mulighet til å slå deg løs, eksperimentere og tørre å prøve deg frem. Vi er her for å veilede deg og svare på spørsmål. Så vær forberedt på å bli aktiv og kreativ – denne workshopen vil hjelpe deg med å ta dine nye SoMe-skills til nye høyder!

Link til facebook arrangementet